e-pošta:  sabina@nika-pika.si ali   info@nika-pika.si

Poslujemo ob delavnikih  od 8.00 do 12.00  in  od 13.00 do 17.00 ure.

INŠTRUKCIJE NEMŠČINE INFORMACIJE
ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

Oglejte si:

NIKA-PIKA IN IZOBRAŽEVANJE

INŠTRUKCIJE IN NIKA-PIKA

NIKA-PIKA IN POGLED NAPREJ

NIKA-PIKA NA BLOGU

NIKA-PIKA PIŠE

NIKA-PIKA TAGEBUCH

NIKA-PIKA NA FACEBOOKU

NIKA-PIKA TWITTA

design

OGLED S TABLICO ALI PAMETNIM TELEFONOM

OGLED ZA MOBILNIKE
POJDI

NAM NAJBLIŽJI SOSEDI GOVORIJO NEMŠKO

Lepa beseda železna vrata odpira ! To je star, že sto in stokrat preverjen pregovor. Toda, kaj storiti, kadar ne znamo jezika, ki bi odprl vrata?  Žal, potem vrata ostanejo zaprta!

Z vstopom v Evropsko unijo je majhna Slovenija postala članica velike Evropske družine, kjer so vsi jeziki držav članic enakopravni. To seveda ne pomeni, da mora prodajalka v Parizu ali gostinec ob Vrbskem jezeru uporabljati slovenski jezik ali, da vsak obiskovalec iz držav EU v Sloveniji govori slovenski jezik.

TUDI NEMCI SO V EVROPI

KOLIKOR TUJIH JEZIKOV ZNAŠ, TOLIKO VELJAŠ !

V Sloveniji smo uvedli v obvezno izobraževanje kar dva tuja jezika (angleščino in nemščino ter italijanščino, francoščino ali španščino po  izbiri). Naša mlada generacija bo zato lahko sporazumevala v kar dveh svetovnih jezikih, kar jim bo nedvomno v veliko pomoč.

KOMUNIKACIJA PO SKYPU

Klepet po Skypu

KAKŠNO POTOVANJE LAHKO PONUDIM ?

Turistična dejavnost

SAMO TRENUTEK ZA POSVET ...

Posvet s partnerji

Znanje tujega jezika je za vsakogar velika prednost. Za mlado generacijo, ki se že v izobraževalnem procesu uči tuje jezike, bi naj bile bodoče zagate, neprijetne situacije ter predvsem zadrega pri stikih s tujci le še daljna preteklost.

Inštrukcije nemščine nudimo vsem učencem od 5. do 9. razreda osnovne šole ter dijakom vseh srednjih in strokovnih šol. Pogovorna pravila, zgradbo stavkov ter slovnico nadgrajujemo sproti oz. po učnem programu, kot ga izvaja šola varovanca.

[Domov] [NIKA-PIKA] [ZNANJE IN USPEH] [ASISTENCA ZA VSE] [INŠTRUKCIJE] [Matematika] [Fizika] [Nemščina] [Angleščina] [TUJI JEZIKI] [BREZPLAČNO] [IMPRESUM]

Sabina Hajnrih s.p.    NIKA-PIKA  Center za neformalna znanja, učno pomoč, inštrukcije, svetovanje in druge storitve    MARIBOR, Koroška cesta 6